Innovatie onder hypnose.

Hij is in de lucht!! De compleet vernieuwde website van mijn eigen hypnoseshow: hypnoshow.nl. Het was een interessant proces om samen met het nieuwe marketingteam op zoek te gaan naar al die dingen die horen bij het opzetten van goede vindbaarheid, maar ook hoe je je profileert als bedrijf/merknaam/product.

Zo hebben we nagedacht over de doelgroep en ontdekt dat we ons gaan richten op meerdere groepen die zoeken naar een leuk groepsuitje. Denk aan een vrijgezellenfeest of leuke teambuilding met hypnose. Lekker lachen om elkaar en met elkaar.

Wat ook ter sprake kwam, waren natuurlijk het mysterie dat om hypnose hangt en de vragen die spelen bij veel mensen bij het kiezen van een activiteit voor groepsuitjes, teambuilding of vrijgezellenfeestjes, zoals:

√ Wat is een hypnoseshow?
√ Hoe kan een hypnoseshow grappig zijn en toch met respect voor de deelnemers?
√ Welke acts worden in een hypnoseshow gespeeld?

Als antwoord op deze vragen hebben we het gevoel proberen vast te leggen in onze mooie promovideo die vanaf nu te bewonderen is op de homepagina van hypnoshow.nl. Na het bekijken van dit filmpje zul je bij jouw volgende groepsuitje, teambuilding of vrijgezellenfeest zeker kiezen voor de onvergetelijke ervaring en belevenis van de hypnoseshow van hypnoshow.nl